Kyquni tek ushtrimet grumbulloni poena

Mirësevini te Akademia e Dijes

Mësoni falas !
Për tu bërë pjesë e komunitetit tonë mund ta përdorni njërin nga opsionet e më poshtëme.


shikime
pëlqime

-Më e shikuara

meEShikuara
Mbledhja dhe zbritja e thyesave me emerues te ndryshem

-Më e komentuara

meEKomentuara
Faktorizimi i shprehjeve shkronjore 2

-Më e pëlqyera

meEPelqyera
Teorema e Pitagores III
simboli

Matematika perben nje fushe te njohurive abstrakte te ndertuara me ndihmen e arsyetimeve logjike mbi koncepte te tilla si numrat, figurat, strukturat dhe transformimet.Matematika dallohet nga shkencat tjera per nje lidhje te veçante qe ka ajo me realitetin. Ajo eshte e nje natyre te paster intelektuale, e bazuar tek nje seri aksiomash te deklaruara te verteta (do te thote qe aksiomat nuk i jane nenshtruar asnje eksperience por jane te frymezuara nga eksperienca) ose mbi disa postulate perkohesisht te pranuara.

Faqja me dizajn te ri(9/9/2013)

Sot akademia e dijes publikon faqen me dizajne plotesite te ri edhe pse eshte ne versionin paraprak pra "BETA" ...

A e pëlqeni dizajnin?